Hrvatski savez za terapijsko jahanje u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Obris objavljuje da su u pripremi prijave za „Edukaciju za instruktora aktivnosti pomoću konja za osobe s invaliditetom“ usklađenu s Europskim standardima.

U moderno doba za rad u osjetljivom području koje iziskuje dosta znanja te iskustva, edukacija kao forma školovanja jest vrlo bitan pojam. Pučko otvoreno učilište Obris iz Osijeka provodi edukaciju za „Instruktora aktivnosti pomoću konja za osobe s invaliditetom“.

Edukacija se dijeli na dva djela:

  1. a) Teorijski dio
  2. b) Praktični dio.

Teorijski dio edukacije održavat će se u prostorijama POU-a Obris na adresi Vrt Jagode Truhelke 3, Osijek. Praktični dio održavat će se na prostorima Udruge za terapiju i aktivnosti pomoću konja „MOGU“ Osijek, Šandora Petefija 80 C Osijek.

Po završetku polazniku se izdaje verificirano uvjerenje o položenoj edukaciji.

Jedna od osoba zaduženih za edukaciju polaznika bit će Jelena Krmpotić, riječ je o diplomiranoj psihologinji s dugogodišnjim iskustvom u terapijskom jahanju. Osim nekoliko certifikata koji dokazuju njezinu stručnost tu je i rad u udruzi Krila terapijsko jahanje iz Zagreba.

Početak edukacije predviđen je onog trena kada se za edukaciju skupi minimalno deset zainteresiranih osoba. Cijena edukacije je 7.500,00 kuna po osobi  na bazi 10 polaznika.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti s ovim podatcima na e-mail: udruga.mogu@gmail.com

– ime prezime

– adresa

– kontakt telefon, e-mail

Na dan upisa pri Pučkom otvorenom učilištu Obris potrebno je donijeti sljedeću dokumentaciju:

–          Domovnica

–          Rodni list

–          Kopija osobne iskaznice

–          Završna (maturalna) svjedodžba srednje škole

–          Potvrda HKS-a o položenoj jahačkoj dozvoli ili višoj razini jahanja (natjecateljska licenca za dresurno i/ili preponsko jahanje)

–         Liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova instruktora aktivnosti pomoću konja za osobe s invaliditetom

–          Potvrda o nekažnjavanju

 

Detaljnije informacije o samoj edukaciji bit će objavljenje na stranicama Hrvatskog saveza za terapijsko jahanje te internetskim stranicama partnera POU Obris.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *